Ringen


Zilver 925 bewerkt met een scherpe textuur hamer om fijne streep textuur te krijgen. Aquamarijn 1,19 Ct facet geslepen, Brazilie.
Zilver 925 bewerkt met een scherpe textuur hamer om fijne streep textuur te krijgen. Aquamarijn 1,19 Ct facet geslepen, Brazilie.

Ringen van goud

Gouden ringen, soms gecombineerd met zilver. Gezet met de mooiste edelstenen (Diamant, Saffier of Tanzaniet)


Tribal Charm Collectie

Sterling zilveren ringen met een opgelegd Tribal detail. De ringen worden gezet met een mooie heldere Saffier. De Saffieren zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren.


Spring collectie

De Spring collectie hebben we vernoemd naar de lente, toen hebben we het idee gekregen. De ringen zijn gemaakt van halfrond sterling zilver. Ze zijn er in drie maten, Spring Broad (6mm breed), Spring Midsize (4-5 mm breed) en Narrow (3,5 mm breed). De ringen kunnen gezet worden met verschillende edelstenen. Hieronder ziet u wat voorbeelden. 


Spring Gipsy collectie

De Spring Gipsy collectie heeft als basis de Spring maar is uitgebreid met Edelsteentjes die direct in de ring gezet zijn. De wijze van zetten is Flush of Gipsy vandaar de naam. Bijna alle combinaties met steentjes zijn mogelijk, informatie hierover kan je aanvragen via het contact formulier.


Memory collectie

Hoe mooi kan het zijn mensen en/of dieren gesymboliseerd door een edelsteen gezet in een ring bij je te dragen. In overleg kijken we welke stenen het beste passen. Het is ook mogelijk om andere materialen te gebruiken.


Diverse ringen

Diverse ringen op verschillende manieren bewerkt. Gezet met Amethyst, Saffier, Topaas en andere stenen.